• Aktuální nabídka

Chatový tábor Heroltice - Detektivové: Největší z nálezů a ztrát

HEROLTICE: DETEKTIVOVÉ

  • datum:
  • |
  • cena: od 6 350 Kč

Hlavní vedoucí: Tereza Knittlová - Zkušená táborová vedoucí s dlouholetou praxí
Aktuální stav obsazenosti 23.4. : 68 dětí. Zbývají poslední místa!!!

Termín: 14.7. - 23.7. 2024 (10 dní) Cena: 6350 Kč věk: 6-15 let

Program: Lesy lemující řeku Svratku skrývají nejedno tajemství. Dalo by se v nich zahrabat mrtvolu, schovat poklad, a když se v nich něco (či někdo?) ztratí, těžko to hledat. Tentokrát se ale v lesích ztratilo něco opravdu velkého, ba přímo největšího a cílem všech účastníků tábora nebude nic menšího, než to nalézt! Nečeká nás ale snadná úloha - bude potřeba sestavit ucelený řetězec přímých i nepřímých důkazů, použít těch nejmodernějších kriminalistických metod, přičemž stranou nesmí zůstat ani obyčejná chytrost, důvtip a "kriminalistický čuch"... jen tak lze najít ten NEJVĚTŠÍ Z NÁLEZŮ A ZTRÁT! Prostřednictvím zpráv od tajných služeb nejprve zjistíme, co se vůbec v lesích mohlo ztratit, vyslechneme svědky, nasajeme atmosféru a odorologické stopy, okolí prohledáme do posledního hovnivála metodami forenzní entomologie, sáhneme si na naše DNA - a to by bylo abychom něco nenašli... A nakonec ty, kteří ztrátu způsobili dostaneme prostřednictvím nejvyšší státní zástupkyně až před spravedlivý soud. Na stopě zločinu se na Vás těší: Nejvyšší státní zástupkyně Tereza, a celá elitní parta heroltické kriminálky (či kriminálníků) Zip, Jaňas, Vinci, Lůďa, Mira, Bára, Fryblík, Lenka, Míša, Peťa, a zdravuška Baruška.

Chatový tábor Heroltice - dětský tábor u řeky Svratky v lokalitě Šárka blízko Tišnova

- doporučený věk: 6 - 15 let

- celotáborová motivační hra i zájmové aktivity v rámci Vyber si a běž, komornější počet dětí

- vhodné i pro malé děti a děti, které jedou na tábor prvně

- pro horší počasí nově rekonstruovaná pergola, která pojme celý tábor

- bazén s protiproudem a krásné sociální zázemí

- nádherná příroda

Popis: tuto osvědčenou lokalitu jsme zařadili opět do nabídky vzhledem k velké oblíbenosti. Krásné středisko blízko Brněnské přehrady. Počet míst omezen na 90 dětí. Rekreační areál se nachází asi 25 km od Brna směrem na Tišnov.

Ubytování: ve 4lůžkových chatkách s el. (92 míst), moderní umývárny v nerezu, toalety, nově velký párty stan pro celý tábor v případě deštivého nebo naopak hodně slunečného počasí.

Pro volný čas: středisko poskytuje možnost táboráků, ruské kuželky, stolní tenis, hřiště na plážový volejbal, streetballový koš, projížďky na lodičkách, petangue, sportovní půjčovna a bazén 10x5m (protiproud, noční osvětlení)

V ceně: 9x nocleh, 10x strava 5x denně s pitným režimem, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle, Prostějova a Brna, bazén, odměny pro děti, pojištění CK, DPH.

Pojištění: 250 Kč - Jedná se o pojištění proti stornu - Uniqa - trvalé následky úrazu, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora.

Vzkazník

žádné příspěvky ...