• Aktuální nabídka

Tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi II.

  • datum:
  • |
  • cena: od 2 400 Kč

Tábor pro rodiče a prarodiče s dětmi- pro velký zájem nový termín

Termín: 14.- 19.8. 2015  Poslední 4 volná místa!
Vzhledem k úspěchům z minulých let doporučujeme včasnou rezervaci. Letos uvádíme pouze jeden turnus, který bude již brzy vyprodán!!!
Ubytování: chatky s elektřinou (2 a 4lůžkové) a částečně v budově, společné sociální zařízení
Program: celotáborová hra je opět překvapením... Velmi oblíbená aktivní rekreace. Pro děti, rodiče či prarodiče jsou připraveny hry a soutěže, které mají za cíl pobavit a odreagovat dospěláky od práce a jiných povinností a seznámit se s novými lidmi.
Cena: 3.000 Kč, děti 2 - 11,99 let 2.400 Kč, děti do 1,99 let bez nároku na lůžko zdarma (stravu a program mohou využívat)
V ceně: 2x vstup do sauny ve vymezeném čase, bazén,  6x nocleh, 6x strava - 4x denně s pitným režimem (snídaně ve formě bufetových stolů), programové zajištění, odměny, bazén, využití dětského koutku s trampolínou, skákacím mini hradem, programoví hosté...
Poznámka: doprava individuální. K dispozici malá minikuchyňka a bar.
Příplatky: pojištění Uniqa - 108 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě nemoci), neobsazená 3. a 4. postel ve 4 lůžkové chatce (viz příplatky)

Proč na tábor s CK BAVI? všeobecné prohlášení
Dětský tábor je dobrý především z toho důvodu, že umožňuje aktivní rekreaci. Správně zvolený a promyšlený program je pro správný tábor nezbytností. Programová náplň pro děti v dnešních trendech na 100%.Dětský tábor = kvalita: Kvalita u našich dětských táborů hraje rozhodující roli. Šetřit v případě dětského tábora se nemusí vůbec vyplatit. Ušetřené finance vás mohou mrzet hned při obdržení prvního dopisu nebo sms vašeho dítěte z tábora. Program - každý tábor má předem připravený a rozplánovaný program. Program je různorodý, aby dětem dával dostatek prostoru na seberealizaci. Táborový program nesmí žádné děti vyřazovat pro jejich menší znalosti nebo schopnosti a nesmí ani nikoho protěžovat. Program tábora dává dětem prostor k soutěživosti, učí je samostatnosti, týmové spolupráci a řadě dalších užitečných vlastností. Hlavní součástí programu je celotáborová hra, jejíž motivace se prolíná celým programem a veškerým táborovým děním. Její motivace a zaměření najdete již v názvu tábora…
Na táboře dítě kromě zážitků z programu má možnost rozvíjet své znalosti a zkušenosti a také se třeba naučí řadu problémů řešit bez rodičů s pomocí vedoucích. Kromě samostatnosti získávají také potřebnou sebedůvěru, odvahu a chuť vyjadřovat svoje názory a řadu dalším vlastností, které mohou využít ve škole i v běžném životě.
Stravování-
na táboře je strava zajištěna 5x denně a je zajištěn celodenní pitný režim. Hygienickým předpisům odpovídá také vybavení kuchyně a potraviny jsou správně uskladněny. Vedoucí kuchyně sestavuje jídelníček, který je dostatečně pestrý a vyvážený. Naše tábory jsou předem nahlášeny na Krajské hygienické stanici.
Pokud nás rodiče upozorní předem na své dítě, které má ze zdravotních důvodů jiné požadavky a některé diety, alergie atd.,  dokážeme  těmto požadavkům přizpůsobit individuální jídelníček.Naše hry pečlivě vybíráme a snažíme se zaměřit jak na zábavu, tak i na rozvoj intelektu, akční a sportovní stránku her. Snažíme se pořádat bezproblémový tábor, na kterém se děti, ať už ty menší nebo ty dospívající, cítí dobře a užijí si každý den pobytu. Proto také sestavujeme každoročně co možná nejlepší program a jsme rádi, když s námi táborníci zůstávají  a účastní se našeho tábora každoročně. To je pro nás známka spokojenosti dětí i Vás rodičů a zároveň je to pro nás největší ocenění naší práce. Také nestojíme na místě. I proto bývají naše tábory dětmi velice oblíbené a tím i některé turnusy v březnu vyprodané.

Vzkazník

  • Lenka vedoucí
  • |

Zdravím vás všechny...fotky z letošního turnusu jsou na rajceti...odkaz je http://taborybavi.rajce.idnes.cz/Rodice_Kosov_od_14.8._2015/

jelikož tam je okolo tisíce fotek...vyřešila jsem to tímto způsobem :-)
Doufám, že se budou líbit :-)
Mějte se Lenka