• Aktuální nabídka

Chatový tábor PROTIVANOV - Hotel Protivánie

  • datum:
  • |
  • cena: od 3 990 Kč

Chatový tábor PROTIVANOV - "Hotel Protivánie"
Hlavní vedoucí je Renata Švubová - ostřílená vedoucí s několikaletou praxí a Viktor Kohout majitel CK BAVI


Popis:
jedná se v naší nabídce o osvědčené atraktivní místo z minulých let, které nás ohromilo svým pěkným přírodním prostředím, ale i rozmanitými možnostmi využití areálu. Je to takové naše království, kde nikoho nerušíme a nikdo neruší nás. Dětem se zde líbí a to je i důkaz v tom, že v minulých letech byl vždy tábor  rychle obsazen. Areál rekreačního střediska v Protivanově  leží v krásném prostředí Drahanské vrchoviny. Rekreační středisko položené do romantické přírody je složené z hlavní budovy, společenských místností a chatek. V oploceném a v noci plně osvíceném areálu máme rybník (možnost koupání a lodiček), hřiště, stolní tenis, šipky, ruské kuželky, klubovny, bufet a společné sociální zázemí. Tábor je velmi zachovalý a věříme, že se zde Vašim dětem bude líbit.

Termín: 13.07 – 22.07 ( 10 dní )  "Hotel Protivánie", na motivy pohádky Hotel Transylvánie. 

Ubytování: 4 lůžkové chatky a zděné sruby vybavené peřinou nebo spacákem, polštářem.(Přesto doporučujeme vlastní povlečení nebo vlastní spacák.) Budova a společné sociální zázemí.

Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně, bufet v režii CK BAVI.

Program: Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Protivánie - luxusního jednohvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci,  neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Protivánie: aby ochránil fantasii dnešních dětí. V programu se objeví i  moravská strašidla. A tak na zkrocení nebo záchranu čekají vodník Česílko, rytíř Brtník z Brtníku i s Leontýnkou, lesní víly, čarodějnice s Jeníčkem a Mařenkou, Rumburak , paní Bílá a Bílá paní , bezhlavý rytíř. a pokud seženeme i bezhlavého psa ... nebo alespoň psa ohnivého, mají se děti společně s námi na co těšit :) Myslím, jak malé, tak i  starší děti si přijdou na své.

Program kromě turnajů a osvědčených her bude rozšířen o činnosti, které děti přivedou do světa fantazie a pomohou dětem ukázat důležité hodnoty dnešního světa. Tábor je vhodný i pro děti, které jedou na tábor prvně. Mimo jiné: Bohatý program - závody, soutěže, diskotéky, táboráky, parodie na TV pořady, výlety, taneční průprava - aerobic, disko, letní kino, sportovní aktivity: koupání, basketbal, floorbal, softbal, kopaná, aerobic apod. Jedná se hlavně o celodenní show v mnoha podobách. Vhodné pro děti, které mají rády legraci a chtějí být její součástí.  Pro děti jsou připraveny animační programy, soutěže, oddílové a naučné programy, parodie na TV soutěže, táboráky, diskotéky, výlety, taneční průprava, videoprojekce Chceme dětem ukázat, že počítač není to hlavníJ Jako zpestření programu zveme zajímavé hosty, hasiče a nebude chybět letní kino. I letos bude opět zařazena tzv. AKCE - vyber si a běž. Děti si mohou dopoledne vybrat z několika možností programů dle svého vlastního zájmu (floorbal, fotbal, stolní tenis, korálky, kvízy, vzduchovka, volejbal, výtvarné práce, petanque, baseball, sebeobrana, moderní tance, aerobic  apod.)

V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle, Prostějova a okolí, zajímavý host (hasiči, letečtí modeláři, lanová centra), odměny, pojištění CK, DPH

Poznámka: možnost i individuální dopravy (Olomouc - Prostějov - směr Boskovice - Protivanov - za obcí Protivanov je po cca 500 m po pravé straně rekreační areál. Pro větší skupiny - doprava dohodou!

Cena: 3.990,-Kč

Příplatky: autobusový výlet 250 Kč - Western City nebo do Moravského krasu (dle zájmu), v ceně vstupenka a doprava - zájemci platí při nástupu.Pro děti, které nemají zájem o autobusový výlet, bude výlet pěškobusem za pokladem :-)

pojištění Uniqa 180 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!

           Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc ještě slevu 150,-Kč. ( tato sleva není časově vázaná )

                                                                                                                                                                    

Vzkazník

  • Honzík Pospa- Pospíšil
  • |

Zdravím po ránu Honzi,... další příděl fotek mě ubezpečil, že si to pořádně užíváte a nudou netrpíte. U nás se toho moc neděje, jednak počasí nedovolí a taky čekáme až se vrátíš a užijeme si prázdniny i spolu. Krásný nedělní den a spoustu nových zážitků a skvělé zábavy,.... máma, táta, a Pajuša s Péťou,..

  • Klárka Martinková
  • |

Naše nejmilejší Klárinko, k dnešním významným narozeninám (poprvé dvojciferným) Ti přejeme super zážitky s kamarády na táboře a moc se těšíme, až to doma oslavíme!!! Velikánskou pusu posílají maminka a tatínek
Moc pozdravuj i Aničku a další holky

  • Emma et Alex
  • |

Bonjour mes amours,
Quelques mots pour vous dire que je suis bien arrivé à Houston au départ de las vegas avec un retard de 4 heures a peu prêt a l'heure a je me suis couché ( le matin !)
Apres le petit dejeuné j'ai fait les courses chez abercrombie and fitch et converse entre autre.
J'ai vu qu'il ne pleut plus et que vous vous êtes promené dans les bois.
J'espere que vous vous amuser bien !
Je pense à vous tres fort, Papa qui vous aime !
bizzzzzzzzzzzzz

  • Dracula, Mavis a ostatni strašidla
  • |

Zdravíme z našeho hotelového komplexu Protivánie.
V dnešním dni jsme šli prozkoumat sklepení smrtky. V první části dopoledne mladší tvořili příšerky ze sklepení, kdy si měli vybrat příšeru ze včerejší večerní prohlídky a vytvořit je z víček. Starší oddíly si zahráli Drakbimbál, hra na způsob Famfrpálu. Po zdravé svačince jsme si zahráli na Baziliška, ošklivou stvůru, která se snaží přeměnit všechno v kámen svým pohledem. Po pravé české kuchyni (knedlo, vepřo, zelo) následoval odpolední klid na hotelových pokojích. Celé odpoledne probíhala cesta strašidelným lesem, po cestě jsme potkávali různé bytosti ze světa fantazie, u kterých jsme museli plnit různé úkoly. Večer proběhlo promítání filmu Hotel Protivánie 2.

A teď jedno upozornění pro všechny- děti jsou každý večer kontrolovány, v čem spí, zda jsou pořádně oblečeny. Dostaly i deky navíc, aby jim nebylo v noci chladno. Neustále se dětí ptáme, zda je vše v pořádku, pokdu mají nějaký problém ihned ho řešíme. Případné obtíže řeší zdravotnice, prozatím se nevyskytl žádný závažnější zdravotní problém, který by vyžadoval vyhledání lékaře. V tomto případě bychom Vás kontaktovali telefonicky (bohužel některé děti díky mobilním telefonům způsobují dezinformaci a zbytečnou paniku rodičů). Počasí nění sice ideální, ale věřte tomu, že nám ani dětem to nevadí a užíváme si to.

Bleble blééé

  • Lucinka Slezáčková
  • |

Ahojky Lucinko, dnes jsme se zase koukali na krásné fotečky, je vidět že se nenudíte a máte pořád co dělat, to je super. Hlavně si všechno pamatuj, ať nám pak o všem můžeš povidat. Myslíme na tebe a posíláme pusinky. Maminka a tatínek.

  • Natálka Korandová
  • |

Ahoj Natálko.Tatka se Ti snazil napsat,ale nějak se nedaří odeslat celá zprávaTak to zkouším z mého ipadu.Každý den prohlížíme fotky a hledáme na nich TebeDnes jsi byla nějaká málo usměvavá na fotoreportéra.Tak příště to snad bude lepší.Zdá se, že máte pestrý program a na nudu není prostror.Jen to počasí by mohlo býtl lepší.Johanka už se dnes taky balila a zítra odjíždí.Docela se těší a žila tím celý den.Už se tady nudila.Tak bude mít na týden zábavu jako Ty.Měj se krásně a užívejte si s holkama zábavu.Mamča

  • Nikča Nikol Smrčková
  • |

Ahoj Nikolko,¨
koukám na spoustu foteček,dlouho se mi načítají tak se snažím hledat tebe kde jsi.Dnes jsme byli celý den na Křižové hoře hráli tam skupinyDomča měl možnost si zabubnovat,ale styděl se,Mirek říkal kdyby tady byla Nikča ta by se nestyděla.Byli s náma Brojerovi z Uničova.Večer začalo dost pršet tak jsme i zmokli.Doufám,že nám píšeš dopisek,volala dnes babička tak tě pozdravuje.Měj se pěkně papa mamka

  • Emma a Alex
  • |

Coucou mes amours
Une journee tres ensoleilee a prague. Je me suis baladee et ce soir un petit verre de vin blanc dans un bar. J ai peint le couloir devant l appart et demain c est le menage. Rien original et rien de neuf.
Je vous embrasse fort et je vous aime!

  • Natka Korandová
  • |

Ahoj Naty
Tak delam druhy pokus ti dopsat pozdrav. Predchozi vzkaz mi neodesel cely...nevim proc

  • Natka Korandová
  • |

Ahoj Naty,
Pravidelne sledujeme vasi fotogalerii jak tam bojujete. Vypada to ze se dobre bavite i pres horsi pocasi. Tak jsem rad ze to zvladate v pohode