• Aktuální nabídka

Dětský tábor Protivanov - Cirkus Bavíto

Protivanov -Cirkus Bavíto

  • datum:
  • |
  • cena: od 3 850 Kč

Chatový tábor Protivanov

Termín: 12. - 21.7. 2015 (10 dní) - Cirkus Bavíto
Cena: 3.850 Kč
Hlavní vedoucí: Viktor Kohout ml. a  Viktor Kohout st., několikaletá profesionální praxe na dětských táborech CK BAVI 

Klasický tábory s celotáborovou hrou
Tábor ve velkém stylu s mnoha zaměřeními. Zábava, sport, tanec, naučné programy, turistika, zpívání, turnaje, večerní programy a legrace. Tábory klasické a moderní. Možnost výletů do Westernového světa nebo do Moravského krasu.
Popis: jedná se v naší nabídce o osvědčené atraktivní místo z minulých let, které nás ohromilo svým pěkným přírodním prostředím, ale i rozmanitými možnostmi využití areálu. Dětem se zde líbí a to je i důkaz v tom, že v minulých letech byl vždy tábor rychle vyprodán. Areál rekreačního střediska v Protivanově leží v krásném prostředí Drahanské vrchoviny. Rekreační středisko položené do romantické přírody je složené z hlavní budovy, společenských místností a chatek. V oploceném a v noci plně osvíceném areálu máme rybník (možnost koupání a lodiček), hřiště, stolní tenis, šipky, ruské kuželky, klubovny, bufet a sociální zázemí. Tábor je velmi zachovalý a věříme, že se zde Vašim dětem bude líbit.
Ubytování: 4lůžkové chatky a zděné sruby vybavené peřinou nebo spacákem, polštářem (přesto doporučujeme vlastní povlečení nebo vlastní spacák.) Budova a společné sociální zázemí.
Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně, bufet v režii CK BAVI.
Program: Cirkus Bavíto - celé prostředí interiéru tábora se přemění v jedno velké cirkusové šapitó, kdy každý den bude hostovat v cirkuse jiná národnost se svými zvyky, zábavou, kulturou i sportem a uměním. Tábor plný legrace, zmatků, překvapení, obrácených dnů a dobrodružství . Vhodný pro děti, které mají rády tajemství, hádanky, překvapení a taky hlavně přírodu. Program kromě turnajů a osvědčených her bude rozšířen o činnosti, které děti přivedou do světa fantazie a pomohou dětem ukázat důležité hodnoty dnešního světa. Tábor je vhodný i pro děti, které jedou na tábor prvně. Mimo jiné: Bohatý program - závody, soutěže, diskotéky, táboráky, parodie na TV pořady, výlety, taneční průprava - aerobic, disko, letní kino, sportovní aktivity: koupání, basketbal, floorbal, softbal, kopaná, aerobic apod. Jedná se hlavně o celodenní show v mnoha podobách. Vhodné pro děti, které mají rády legraci a chtějí být její součástí. Pro děti jsou připraveny animační programy, soutěže, oddílové a naučné programy, parodie na TV soutěže, táboráky, diskotéky, výlety, taneční průprava, videoprojekce. Chceme dětem ukázat, že počítač není to hlavní... Jako zpestření programu zveme zajímavé hosty, hasiče a nebude chybět letní kino. I letos bude opět zařazena tzv. AKCE - vyber si a běž. Děti si mohou dopoledne vybrat z několika možností programů dle svého vlastního zájmu (floorbal, fotbal, stolní tenis, korálky, kvízy, vzduchovka, volejbal, výtvarné práce, petanque, baseball, sebeobrana, moderní tance, aerobic apod.)
Cena: 3.850 Kč
V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle, Prostějova a okolí, zajímavý host (hasiči, letečtí modeláři, lanová centra), odměny, pojištění CK, DPH
Příplatky: autobusový výlet 250 Kč - Western City nebo do Moravského krasu (dle zájmu), v ceně vstupenka a doprava - zájemci platí při nástupu. Pro děti, které nemají zájem o autobu-sový výlet, bude výlet pěškobusem za pokladem :-), pojištění Uniqa 180 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!
Slevy: při objednávce s úhradou zálohy do 20.2. 2015 se poskytuje sleva z uhrazené částky 8% (záloha min.1.500 Kč). Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc ještě slevu 150 Kč (tato sleva není časově vázaná).
Poznámka: možnost i individuální dopravy (Olomouc - Prostějov - směr Boskovice - Protivanov - za obcí Protivanov je po cca 500 m po pravé straně rekreační areál. Pro větší skupiny - doprava dohodou!
Příplatky:  pojištění Uniqa 180 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!

Proč na tábor s CK BAVI?
Dětský tábor je dobrý především z toho důvodu, že umožňuje aktivní rekreaci. Správně zvolený a promyšlený program je pro správný tábor nezbytností. Programová náplň pro děti v dnešních trendech na 100%. Dětský tábor = kvalita: Kvalita u našich dětských táborů hraje rozhodující roli. Šetřit v případě dětského tábora se nemusí vůbec vyplatit. Ušetřené finance vás mohou mrzet hned při obdržení prvního dopisu nebo sms vašeho dítěte z tábora. Program - každý tábor má předem připravený a rozplánovaný program. Program je různorodý, aby dětem dával dostatek prostoru na seberealizaci. Táborový program nesmí žádné děti vyřazovat pro jejich menší znalosti nebo schopnosti a nesmí ani nikoho protěžovat. Program tábora dává dětem prostor k soutěživosti, učí je samostatnosti, týmové spolupráci a řadě dalších užitečných vlastností. Hlavní součástí programu je celotáborová hra, jejíž motivace se prolíná celým programem a veškerým táborovým děním. Její motivace a zaměření najdete již v názvu tábora…
Na táboře dítě kromě zážitků z programu má možnost rozvíjet své znalosti a zkušenosti a také se třeba naučí řadu problémů řešit bez rodičů s pomocí vedoucích. Kromě samostatnosti získávají také potřebnou sebedůvěru, odvahu a chuť vyjadřovat svoje názory a řadu dalším vlastností, které mohou využít ve škole i v běžném životě.
Stravování-
n
a táboře je strava zajištěna 5x denně a je zajištěn celodenní pitný režim. Hygienickým předpisům odpovídá také vybavení kuchyně a správné uskladnění potravin. Vedoucí kuchyně sestavuje jídelníček, který je dostatečně pestrý a vyvážený. Naše tábory jsou předem nahlášeny na Krajské hygienické stanici.Pokud nás rodiče upozorní předem na své dítě, které má ze zdravotních důvodů jiné požadavky a některé diety, alergie atd.,  dokážeme  těmto požadavkům přizpůsobit individuální jídelníček. Zdravotní zajištění- Zdraví účastníků tábora i jeho vedoucích leží na srdci každému provozovateli  tábora. Proto je na každém táboře přítomen po celou dobu zdravotník, který prošel příslušným školením a má oprávnění vykonávat funkci zdravotníka na dětských zotavovacích akcích(pracovníci ze zdravotnictví ..). Po celou dobu tábora vede zdravotní dokumentaci, do které zaznamenává případné zdravotní komplikace. Zdravotník také u odjezdu na tábor vybírá léky, které táborníci pravidelně užívají a po táboře předá rodičům veškeré informace o případných zdravotních komplikacích dětí, včetně informace o klíšťatech, které mohou být důležité při případném onemocnění. Zdravotník má také kontakt na nejbližšího dětského lékaře, u kterého je sjednán zdravotní dozor a který pomůže při vážnějších zraněních nebo při závažnějších onemocněních.  Oddílová činnostje na našich táborech důležitá, protože děti tráví ve svých oddílech hodně času. Oddíly jsou rozděleny podle věku a jsou spolu dívky i kluci, ubytovaní samozřejmě zvlášť. Oddílový program je přizpůsoben věku dětí. Nešetříme skrze bezpečnost a pohodu na lidech, takže každý oddíl má 2 oddílové vedoucí. Vedoucí provází svůj oddíl celým dnem od budíčku až po večerku (mimo Celotáborové hry), děti se na něho mohou kdykoliv s důvěrou obrátit, je to jejich kamarád, který si ví vždycky rady s jejich trápeními a nápady. Naši vedoucí jsou ostřílení táborníci a každý z nich má v zásobě nespočet her jak pro případy špatného počasí, kdy se program soustředí v klubovnách, tak pro případy sluníčka, kdy se sportuje, hrají hry na louce, v lese. Naše hry pečlivě vybíráme a snažíme se zaměřit jak na zábavu, tak i na rozvoj intelektu, akční a sportovní stránku her.
Snažíme se pořádat bezproblémový tábor, na kterém se děti, ať už ty menší nebo ty dospívající, cítí dobře a užijí si každý den pobytu. Proto také sestavujeme každoročně co možná nejlepší program a jsme rádi, když s námi táborníci zůstávají  a účastní se našeho tábora každoročně. To je pro nás známka spokojenosti dětí i Vás rodičů a zároveň je to pro nás největší ocenění naší práce. Také nestojíme na místě. I proto bývají naše tábory dětmi velice oblíbené a tím i některé turnusy v březnu vyprodané.

Vzkazník

  • Libor Jančík
  • |

Ahooj, tak dnes uz je to posledni vzkaz, zitra v tuhle dobu uz budes doma. Malujeme se strejdou, vypada to zatim hezky, akorat nevim, jestli nam bude stacit barva a nebudeme muset jet pro dalsi. Dnes nam od tebe prisel pohled, tak dekujeme, doufam, ze prisel i tobe od nas. Uz se na tebe tesime, zitra te budeme cekat. Uzij si ten posledni den a noc a zitra paaa, mamka.

  • Daneček Dohnal
  • |

Ahoj Danečku,
hned úvodem se ti omlouváme s tetou Květkou, že jsme nic nenapsaly, ale jak jsme přijela do Loučné, tak to byl jeden velký fofrník.....Promiň, hm?
O víkendu bylo moc hezky, ale proletělo i několik bouřek (v Loučné ovšem vůbec) a tak jen doufám, že jste moc nezmokli a že jste se pořádně vykoupali :-) Viděla jsem tě na fotkách v rybníku - huráááá, konečně :-)))))
Už se vám to krátí a zítra domů....Teta Květka tě přijede vyzvednout, ale to už víš :-)
Danečku, moc na tebe myslím a těším se v srpnu na viděnou. Nezapomeň si vše důkladně opět sbalit :-)
Pa a měj se kráááásně. Teta Lenka

  • LAURINKA JANČOVÁ
  • |

AHOJ LAURINKO, TAK DNES POSLEDNÍ CELÝ DEN A POSLEDNÍ NOC A ZÍTRA UŽ PŘIJEDEŠ DOMU:-) MOC SE NA TEBE TĚŠÍME. BUDU TĚ ČEKAT S KUBÍKEM. KUBA JE JEŠTĚ NA CHATĚ A ZÍTRA SE TAKY VRACÍ. TAŤKA BUDE V PRÁCI, TAK SE UVIDÍTE AŽ VEČER. ZAJEDEM NĚKAM NA OBĚD A PAK ZA TEBOU PŘIJEDE MATYÁŠEK, STÁLE SE PTÁ, KDE JE ÁĎA:-)) OD STŘEDY POJEDEŠ NA CHATU ZA BABIČKOU, TAKY SE NA TEBE s DĚDOU VYPTÁVAJÍ A TĚŠÍ. V PÁTEK PAK UŽ FRČÍME NA DOVČU:-) TAK SI POSLEDNÍ DNY MOC UŽIJ,NEZAPOMEŇ VŠECHNO SBALIT.POSÍLÁME PUSU! MAMKA, TAŤKA A KUBÍK

  • Madlenka Ederová
  • |

Ahoj Madlenko,
těch 10 dní uteklo jako voda. Ale už se těšíme na Tvá vyprávění z tábora. Dnes volala teta Lucka, že Verunka se Sárinkou jsou doma, tak bychom zítra odpoledne mohli vyrazit někam k vodě nebo aspoň na zmrzlinu. Až přijedeš, tak se domluvíme a holkám pak zavoláme. Už se nemůžu dočkat, až si budeš hrát s kocourem. On na mě pořád doráží a chce si hrát. Fabik je dnes neveselý, asi mu rostou zoubky, často pláče ... taky má rýmu, a to horko do toho. Snad do zítra bude fit. Těšíme se na Tebe. Užij si poslední noc!!! papa Máma a Fabik

  • Danielka Tomšů
  • |

Ahoj Danielko, už se na tebe moc těším. Zítra jestli vydrží počasí se pojedeme koupat. Tohle horko se prostě bez vody nedá zvládnout :) tady je takové horko, že Elišku nechávám odpočívat v koupelně......ale pššššt, babičce to neřekneme. Pořádně si užij ten poslední den a nezapomeň si vzít zítra před odjezdem lízátko, ať ti není blbě. Pac a pusu mamka

  • Hlášení do tábora
  • |

Zdravím všechny dospěláky v Protivanově!
Děkujeme za skvělou péči o naše děti, pěkný program, obrazové on line zpravodajství i za hlášení z tábora. Velký dík také do kuchyně za krmení a paní zdravotnici, která to určitě neměla letos jednoduché.
Tak nám je zítra v pořádku přivezte a zase za rok.....ahooj!
Petříková R.

  • Alešek P.
  • |

Ahoj brouku,
máte poslední den a noc, uteklo to jako voda.
Pořádně vše pobal zpět do kufru a zítra už se na tebe
těšíme. Budeme s taťkou čekat.
Tak se mějte hezky, máme tě rádi.
Pa,pa zítra táta a mamka.

  • Natálka Kročková
  • |

Ahoj Natálko,moc se na tebe těšíme,užij si poslední den a zítra hurá domů.Zdraví tě teta Pája a strejda Petr.

  • Andrejka Konrádová
  • |

Ahoj Andrejko,moc tě zdravíme,užijte si poslední den,program máte pestrý,na fotkách jsme Tě našli, jen ten úsměv Ti trochu chybí :-)), ale jinak jsi šikovná !!! Zítra Tě vyzvedne táta, hezký den mamka a spol.

  • Michal Schejbal
  • |

čau Mišo, tak to uteklo, zítra už frčíte s Fildou domů. Určitě se těšíš, jezero bude sto pro jak kafe :-) Asi vás přijedeme navštívit, můžeme opět udělat soutěž: skok do dálky na lachtanu. Měj se krásně, užij si poslední den a ahoj doma. Marki, Pavel a Natynka