• Aktuální nabídka

Chatový tábor KOSOV u Zábřeha na Moravě - Tábory pro rodiče a prarodiče s dětmi- aktivní dovolená v Kosově

  • datum:
  • |
  • cena: od 3 500 Kč

Chatový tábor KOSOV u Zábřeha na Moravě - Tábory pro rodiče a prarodiče s dětmi- aktivní dovolená v Kosově

Termíny:    7.8.-13.8.2016
                 13.8.-19.8.2016          

Cena: 3500 Kč, děti 2-12 let 2.850 Kč, děti do 2 let bez nároku na lůžko zdarma (stravu a program mohou využívat)
Aktualizace 13.5.2016
V 1. turnuse již není volná kapacita!!!
V 2. turnuse je více volných míst: 5 x chatka

Chcete se na chviličku vrátit do dětských let? Nebo si nejste jistí, zda je vaše dítě již připravené jet na tábor úplně samo? Pak právě pro vás je určen tábor pro rodiče s dětmi.
Pro každoroční velký zájem jsme letos uspořádali opět 2 turnusy, jelikož se spousta nejen starých známých táborníků, ale i nových zájemců . Nemusíte se starat o program ani o jídlo- vše uděláme za Vás!

Popis: jedná se o rekreační středisko složené z hlavní budovy a chatových srubů. V areálu hřiště, stolní tenis, skákací hrádek, dětské hřiště s houpačkou, pískoviště, velká trampolína, klubovna, sauna, společenská místnost s kulečníkem, šprtcem, šipkami a sociální zázemí. Koupání ve vlastním krytém bazénu. V okolí Rešovské vodopády, ZOO Olomouc, Rapotín - Veterán muzeum, krásná příroda ...individuální výlety.

Ubytování: chatky s elektrikou (2 a 4 lůžkové)a částečně v budově, společné sociální zařízení

Program: Celotáborová hra je opět překvapením....velmi oblíbená aktivní rekreace. TÁBORY PRO RODIČE S DĚTMI jsou  aktivní rodinné "táborové" pobyty určené pro děti a jejich rodiče (min. 1, maminka, tatínek, babička, dědeček) s dobrovolným celodenním „táborovým“ programem pro děti a odpočinkem pro rodiče. Naše tábory pro rodiče s dětmi jsou rekreačním areálu Kosov.

LETNÍ tábory pro rodiče s dětmi jsou  pobyty s nabitým programem pro nejmenší táborníky, hrami, soutěžemi, zájmovými kroužky, bojovkami, diskohrátky a karnevalem. Tyto letní pobyty probíhají v příjemným a udržovaným táborovým  středisku s možností ubytování ve zděné budově (na tábor mírně komfrot rodinné dovolené) nebo chatce (táborový zážitek).  Pro děti, rodiče či prarodiče jsou připraveny hry a soutěže, které mají za cíl pobavit a odreagovat dospěláky od práce a jiných povinností a seznámit se s novými lidmi. Opět to bude nové s novými nápady.  Pokud nevíte kam na dovolenou, tak to máte jasné! :-) Animační programy pro děti i dospělé - tábory, kde na programu jsou dětské soutěže a hry, výlety do okolí, koupání, zábavné sportovní aktivity, karneval a různé výtvarné, rukodělné, taneční..  kroužky. Účast rodičů na programu je dobrovolná - možnost odpočinku a relaxace. diskotéky, kytara, táborák, výlety, video projekce, fesťák či Bílá párty, balónková diskotéka a grilování na terase, soutěž hledáme talent a motivující celotáborová hra. Silná a „spravedlivá” parta s Viktorem, Cipísem, Drak-Huš , Davidem a novými posilami je připravena se do vás pustit. Spravedlivé hry, akční nabídky a sázky se právě připravují!

Celou dobu je k dispozici: Vyhřívaný  vnitřní bazén,  Sauna za příplatek, Dětské hřiště s houpačkami a pískovištěm, druhé,  ještě větší hřiště na středisku, Vybavení na sporty( míče, stolní tenis, šprtec, kulečník, šipky, badminton, líný tenis.. Možnost úpravy stravy dle různých omezení (bezlepka, bezmléčná atd.)    Bar s možností koupit něco dobrého.

V ceně:  6x nocleh, 6x strava - 4x denně s pitným režimem (snídaně ve formě bufetových stolů), programové zajištění, odměny, bazén, využití dětského koutku s trampolínou, skákacím mini hradem, programoví hosté...

Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně.

Poznámka: doprava individuální. K dispozici malá minikuchyňka a bar s točeným pivem a jinými nápoji.

Příplatky: pojištění Uniqa - 126 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě nemoci)  - nutno sjednat při objednávce tábora!

                       - příplatek za obsazení 4 lůžkové chatky 2 platícími osobami + 1.800 Kč za chatku

                                                                  4 lůžkové chatky 3 platícími osobami + 500 Kč za chatku

Důvod tohoto příplatku je ten, že majiteli platíme pronájem rozpočítaný na každé lůžko.

V případě, že již chatičky pro 2 osoby budou vyprodané, tak páry můžeme doplnit do čtyřlůžkové chatky samozřejmě bez příplatku.

Slevy: Při objednávce s úhradou celé částky do 20.2.2016 je sleva na dítě 200,-Kč a sleva na dospělou osobu 250,-Kč

Vzkazník

  • Lenka
  • |

Ahojte všichni, po malé zdravotní indospozici, vkládám fotky z 2. turnusu. Moc se omlouvám za zpoždění. Fotky jsou opět na www.ulozto.cz
https://ulozto.cz/!6EZCaCkbB/kosov-r-d-2-turnus-zip

  • Lenka Zatloukalová
  • |

Ahoj táborníci,
konečně jsem se dostala k fotkám...z prvního turnusu už jsou na ulozto.cz
https://ulozto.cz/!CRTL8GZMs/kosov-1-turnus-zip

foto z 2. turnusu dodám co nejdřív :-)

  • Maminka
  • |

Dobrý den,
budete nahrávat nějaké fotky z tohoto tábora?
Děkuji

  • teta Kasandra
  • |

Moji milý co mne znáte i Vy co mne ještě neznáte, všechny Vás moc zdravím z pracovního procesu a doufám, že si užíváte zaslouženého odpočinku, her a společných radovánek. Pevně věřím, že pomlouváte jen ty co tam s Vámi nejsou a těšíte se na ty co za Vámi přijedou.
Jak víte už několik let bojuji sama se sebou, abych se za Vámi nerozjela a několik chvil s Vámi neprožila. Zatím se mi to nedařilo a bohužel ani letos tomu nebude jinak. A tak můžete očekávat můj příjezd, pokud to "Ó velký" dovolí.
Zdraví teta Kasandra

  • Deniska Špačková
  • |

Ahoj Deny,teď jsem si prohlédla fotky z tábora,ale Ty jsi dobře utajený agent, jsem Tě skoro nenašla.Krčíš se někde vzadu a přece víš,že mám špatné oči.Tak se někde mihni vpředu.Jinak paráda,poznala jsem Cipíska a nevím,jestli Hanka byla v Kosově.Pan Viktor je úžasný jako vždy.Pěkně si užij další dny.Posíláme pusu.Bab