• Aktuální nabídka

Chatový tábor KOSOV u Zábřeha na Moravě - Tábor plný her a soutěží v moderním stylu

  • datum:
  • |
  • cena: od 4 200 Kč

Chatový tábor KOSOV u Zábřeha na Moravě - Tábor plný her a soutěží v moderním stylu

Termín: 28.7. - 6.8.2017 (10 dní)

Cena: 4200,-
Hlavní vedoucí je Tereza Strupková, pracovnice Domu dětí a mládeže, dlouholetá zkušenost s vedením táborů. Hostuje: Viktor Kohout , majitel firmy
Doporučený věk:
8 - 15 let

Celotáborová hraA je to opět tu! Kdo nebyl na táboře v moderním stylu, jako kdyby nebyl na táboře. Akční a spravedlivé hry se právě chystají. Jako na všech táborech nebude chybět bohatý program - závody, soutěže, diskotéky, táboráky, parodie na TV pořady, výlety, taneční průprava - aerobic, disko, stínohra, MTV style, mažoretky, letní kino, sportovní aktivity: koupání, basketbal,  floorbal, softbal, kopaná, aerobic apod. Jedná se hlavně o celodenní show v mnoha podobách. S táborovou měnou „Kosovské dolary”, si děti mohou zakoupit zážitky v podobě nejen spravedlivých her (viz foto taborybavi.cz.) Celotáborová hra je vtipná a plná recese v parodickém stylu a někdy dvojsmyslnému humoru nejen Ó velkého, ale i Terezky a celého týmu. Program ovšem úplně stejný nebude. Bude oživen o nové soutěže a nápady. Vhodné pro děti, které mají rády legraci a chtějí být její součástí.

Popis: Jedná se o vyhledávané táborové středisko asi 7 km za Zábřehem na Moravě. Areál má výhodu super zázemím i pro špatné počasí. Má vlastní budovu se sály, klubovny, chatky, hřiště na volejbal, fotbal, stolní tenis, šprtec, šipky, hřiště na plážový volejbal, vlastní krytý bazén, kulečník, trampolínu, pískoviště a jiné. Je obklopen krásnou přírodou s možností výletů do okolí. Jedna z priorit tohoto zařízení je vlastní kulturní dům přímo v areálu.

Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně.

Ubytování: 4lůžkové chatky s elektřinou, vybavené peřinami nebo spacákem a povlečením. Budova a společné sociální zařízení.

V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle a okolí, využití krytého bazénu, odměny pro děti, pojištění CK, DPH, programoví hosté a zdravotní dozor.

Hromadná doprava zajištěna z Olomouce, Litovle, Mohelnice.

Poznámka: možnost i individuální dopravy

- vlakem do Zábřehu, přestoupit na bus směr Hoštejn a vystoupit na zastávce Kosov

- autem směr ze Zábřehu na Moravě na Hoštejn, Kosov se nachází asi 10 min. cesty mezi těmito obcemi. Tábor je po levé straně.

Příplatky:

Pojištění:

  • 180 Kč / 10 denní turnus
  • Jedná se o pojištění proti stornu -  Uniqa  - trvalé následky úrazu, zavazadel  a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!

Slevy: Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc ještě slevu 150 Kč (tato sleva není časově vázaná).

 

Vzkazník

  • Renata Novotná
  • |

David Pytlíček

Milý Davídku, to je paráda, že jsi na táboře. Snad vám moc neprší a můžete být co nejvíce venku. Všichni Tě moc zdravíme a těšíme se na zážitky z tábora.

Kmotra Renata s rodinou

  • Tom Vašíček
  • |

Ahoj Tome, sláva, dnes přišel dopis :-) Už jsem myslela, žes na nás zapomněl. Nezapomeň se sbalit, mezi 18-19 hod.pro tebe přijedeme. Těšíme se, papa máma.
A viděla jsem, že v chatce 16 bylo prase :-o

  • Soňa Staňková
  • |

Děkujeme za pěkný pohled a jsme rádi,že se ti na táboře líbí a máte krásné počasí, tak si ještě užívej pohodu pá babi a děda z Metuje naše sluníčko

  • Soňa Staňková
  • |

Včera jsme měli krásné odpoledne s Tvými rodiči a vzpomínali jsme na Tebe jestli se také dobře bavíš, věříme, že ano tak další hezký pobyt a užívej si pá babi a děda z Metuje

  • Karolínka Straková
  • |

Naše milá Karolínko, posíláme ti pozdravy z Kroměříže. Máme se dobře, ve čtvrtek jsme přijeli z Frymburku, byli jsme tam v apartmánu u Šárky od tety Blaženky. Počasí nám vyšlo dobře a pršet začalo až v pátek. Myslíme na tebe a k zítřejšímu svátku ti přejeme hodně štěstí, zdraví a úspěchy ve škole i v mimoškolních aktivitách. Také ti přejeme, ať máš spoustu pěkných zážitků z tábora Kosov. Měj se moc hezky. Pozdravy a pusu posílají bábi Věrka a děda Pepa.

  • Jan Korienek
  • |

POZDRAV Z BEXLEY,UK. ,PRO HONZÍKA KORIENKA..ZDRAVÍM TĚ HONZÍKU.PŘEJI POHODIČKU NA TABOŘE,DOBRÉ POČASÍ A DOBROU ZÁBAVU,TÁTA.

  • Suma sumárum, zpráva z moderňáku 2017
  • |

Moderní styl 2017

Rok se s rokem sešel a Tábory Bavi opět naplnily své turnusy. Nejinak tomu bylo i s Kosovským Moderním stylem od 28. 7. do 6. 8. 2017, který měl letos plně obsazené chatky s počtem 135 dětí! Skvělá parta osmnácti vedoucích, paní doktorky a drsně milého nočáka vytvořila pro děti zcela jedinečný zážitek v podobě táboru na téma Youtube. Skvělý program a nezapomenutelné chvíle můžete shlédnout na fotografiích na stránkách taborybavi.cz, ovšem z důvodu poruchy techniky naši profesionální fotografky Lucinky si musíme na všechny fotografie počkat do konce srpna. Děkujeme za pochopení, jistě to za čekání stojí. Informace o stránce, na které budou fotografie zveřejněny, obdrží táborníci zprávou.

Velké poděkování patří rodičům, kteří umožnili dětem prožít jedinečný zážitek prázdnin, obrovské poděkování oddílovým vedoucím Vendě a Matúšovi, Barče a Vojtovi, Magdě a Peťovi, Haničce a Kubovi, Klárce a Marťovi, Lucince a Davídkovi, Lídě a Kubovi a Macovi, Ivetce a Paťovi (Rýšovi), se kterými byl program jedna báseň, a také Viktoru Kohoutovi za organizaci a zábavný program. Hlavně paním kuchařkám Haničce a Jaruně, pomocnicím Zuzance a Anetce, bez kterých bychom tu vůbec nebyli.

V případě zájmu o připomenutí si celého tábora pokračujte ve čtení.

  • Suma sumárum, zpráva z moderňáku 2017
  • |

Páteční příjezdový den byl na začátek velice, především při řešení požadavků spolubydlících na chatkách. Tento nelehký úkol proběhl ihned po příjezdu, stejně jako seznámení se s vedoucími a rychlé prezenčce účastníků naší desetidenní show. Dalším záludným úkolem bylo přerozdělit děti do osmi týmů, polovina mladších a polovina starších oddílů. První dny bývají seznamovací, a jelikož jsme v celotáborovce Youtube, oddíly měly za úkol vymyslet název svého Fame teamu a pokřik nebo znělku svého videa. Show jsme rozjeli už příjezdem šéfa Viktora, který každý rok na moderňáku oslaví svátek. Uvítací výbor se povedl, vedoucí obdarovali Vikiho chlebem a solí a živou a mrtvou vodou. První týmové úkoly se hodnotily na prvním nástupu, který vedl sám Ó Velký. Večer nechyběla zahajovací diskotéka plná her (mumie, ringo a vařečka) a animačních tanců, které plynule přešly do současných hitů.
Táborníci sbírali stejně jako youtubeři playbuttony, kterými si zpříjemňovali pobyt nadstandardy. Celotáborová soutěž vyústila v nejvyšší možný počet odběratelů na našem Youtube kanálu.

  • Suma sumárum, zpráva z moderňáku 2017
  • |

A jak to tak bývá v Youtube světě, každý den jsme sledovali příběhy jednoho Youtubera. V sobotu si udělal čas a „přišel“ se za námi podívat Martin Rota. Jelikož je velice důležité, aby se oddíly semknuly, navrhl, aby si udělali teambuildingové hry. První velká turnajová soutěž nesla název BOJ O ZTRACENOU PONOŽKU MARTINA ROTY. V odpoledním nadstandardu si táborníci mohli podebatovat při BESEDĚ S ROTOU. Jelikož je Martin velký cestovatel, ukázal nám, jak si správně zabalit BÁGL, a i přes hendikepy se dá najít v lese ten správný STROM. Večerní program se točil kolem vyhodnocení, ovšem Martin Rota nám přečetl krásnou, jeho oblíbenou, pohádku SNĚHURKA A SEDM TRPASLÍKŮ, kteří nás pobavili za tmy při cestě do chatek.

Ovšem co by to bylo za tábor Youtuberů, kdyby nás Goga a Jirka Král nevzali na výlet do AMERIKY! Ranním nástupem nás uvedli do dopolední části CHOOSE AND ČUS! (Fairytales, Poweryoga, Casino Royal, Photoshoot, Art, Trio Covers, Pool Party, Balls and Balls and Soccer). Ve vyprahlém dni zavítalo do Kosova i žluté FAMILY FROST a táborníci měli jedinečnou šanci projít se po CHODNÍKU AMERICKÝCH HVĚZD. Nejoblíbenější a nejtradičnější hra Moderního stylu našla své místo právě v americkém dni, turnaj v KILLBALLU AMERICAN CHAMPIONSHIP. Po večeři si sportovci nemohli nechat ujít ukázku SUPERBOULE a zamilovaní si vychutnali VEČEŘI PRO DVA. Večerní show se nesla ve stylu Hollywoodu MOVIE STAR´S NIGHT. Velice povedené masky můžete shlédnout na fotografiích a věřte, že toto hodnocení nebylo opravdu jednoduché. A jak už to v Hollywoodu bývá, nesmí chybět AFTERPARTY v moderních rytmech. Nasedli jsme opět na letadlo a ocitli se v postýlce směřující do Kosova.

  • Suma sumárum, zpráva z moderňáku 2017
  • |

Víkend skončil a my se probudili v pondělním ránu plném lesních nástrah. Yutouber Vidrail a jeho věci do lesa nás provázeli nástupem dnu JAK SE DO LESA, TAK SE Z LESA. Dopolední část VYBER SI A BĚŽ a následovala hra ZALIJ SI SVŮJ STROM (ešusovka). Po obědě jsme hledali houby v areálu při nadstandardu ROUSTOU?, a zájemci o přednášku s biology se vzdělávali v LISTOZNALECTVÍ. Odpoledne měl Vidrail připraven pro táborníky program: VIDRAILOVI KAMARÁDI NA NÁVŠTĚVĚ V JEHO LESE ZA KRÁSNÉHO SLUNNÉHO DNE, V ODPOLEDNÍCH HODINÁCH PO DOBRÉM OBĚDU A S DOBROU NÁLADOU. Přátelé Youtubeři si pro táborníky připravili v lese mnoho úkolů, na některé z nich budeme ještě dlouho vzpomínat, že Vidraile, Sej Roško, Shopaholic Nicol, Dude perfecte, Fatty Pillowe, Firemane, Filipe Grznáre, LucyPug, Teri Blitzen a Martine Roto. Z lesa si oddíly zahráli oblíbený SKLANÍ GOLF. Večerním programem nás opět provázel Viki kohout, tentokrát po sérii reklam hlídal děti u LESNÍHO LETNÍHO KINA. V pelíšku nás uspaly POHÁDKY Z MECHU A KAPRADÍ.