• Aktuální nabídka

Tábory pro rodiče a prarodiče s dětmi - aktivní dovolená v Kosově 2. TURNUS

Rodiče s dětmi - 2. turnus

  • datum:
  • |
  • cena: od 0 Kč

Tábory pro rodiče a prarodiče s dětmi - aktivní dovolená v Kosově 1 TURNUS

Termín: 21.8. - 26.8. 2022   (6 dní/ 5nocí)

STOP STAV 1.4. ! Tento turnus je v současnou dobu obsazen. Můžeme Vás zařadit do databáze náhradníků a pokud někdo nepotvrdí rezervaci cestovní smlouvou, tak Vás budeme kontaktovat.

Cena: 4390 Kč, děti 2-12 let 3590 Kč, děti do 1,99 let bez nároku na lůžko zdarma

Velmi oblíbená aktivní rekreace pro nejen rodiče s dětmi: Chcete se na chviličku vrátit do dětských let? Nebo si nejste jistí, zda je vaše dítě již připravené jet na tábor úplně samo? Pak právě pro vás jsou určeny tábory pro rodiče či prarodiče s dětmi (min. 1 - maminka, tatínek, babička, dědeček) s dobrovolným celodenním „táborovým“ programem pro děti i dospělé a někdy i odpočinkem pro rodiče či prarodiče. Ale většinou se nám podaří dospěláky zatáhnout do her. Pro každoroční velký zájem jsme letos uspořádali opět 2 turnusy. Nemusíte se starat o program ani stravu - vše uděláme za Vás!

Popis: jedná se o rekreační středisko složené z hlavní budovy a chatových srubů. V areálu hřiště, stolní tenis, skákací hrádek, dětské hřiště, pískoviště, klubovna, společenská místnost s kulečníkem, malým dětským koutkem a společné sociální zázemí. Koupání ve vlastním krytém bazénu. V okolí Rešovské vodopády, ZOO Olomouc, Rapotín- Veterán muzeum, Dolní Morava- stezka v oblacích a nejdelší visutý most světa, krásná příroda... možnost individuálních výletů.

Ubytování: chatky s elektřinou (2 a 4lůžkové) a částečně v budově, společné sociální zařízení ( dámské po rekonstrukci)

Program: celotáborová hra je opět překvapením... velmi oblíbená aktivní rekreace.

Letní tábory pro rodiče s dětmi jsou pobyty s nabitým programem, hrami, soutěžemi, zájmovými kroužky, bojovkami, diskohrátky a karnevalem. Hry a soutěže mají za cíl pobavit a odreagovat dospěláky od práce a povinností a seznámit se s novými lidmi. Tyto letní pobyty probíhají v příjemným a udržovaným táborovým středisku s možností ubytování i ve zděné budově (na tábor mírně komfort rodinné dovolené) nebo chatce (táborový zážitek). Opět to bude nové s novými nápady. Pokud nevíte, kam na dovolenou, tak to máte jasné! :-) Animační programy pro děti i dospělé - tábory, kde na programu jsou dětské soutěže a hry, výlety do okolí, koupání, zábavné sportovní aktivity, karneval a různé výtvarné, rukodělné, taneční a jiné kroužky. Účast rodičů na programu je dobrovolná - možnost odpočinku a relaxace. Diskotéky, kytara, táborák, výlety, video projekce, fesťák či Pevnost Boyard…a grilování na terase, a motivující celotáborová hra. Silná a „spravedlivá” parta s Ó velkým, Drak-Huš a jejich partou je připravena se do vás pustit. Spravedlivé hry, akční nabídky a sázky se právě připravují!

Celou dobu je k dispozici: vyhřívaný vnitřní bazén, dětské hřiště s pískovištěm, druhé větší hřiště na středisku, vybavení na sporty s možností zapůjčení (míče, stolní tenis, kulečník, šipky, badminton, líný tenis... Možnost úpravy stravy dle různých omezení (alergie na lepek, laktózu atd.) Bar s možností koupit něco dobrého na zub- otevřen jen v době, kdy není program!!!

V ceně: 6x nocleh, 6x strava - 4x denně s pitným režimem (snídaně ve formě bufetových stolů), programové zajištění, odměny, bazén, využití dětského koutku, skákacím mini hradem, programoví hosté...

Poznámka: doprava individuální. K dispozici bar s terasou, točeným pivem a jinými nápoji...

Příplatky: pojištění Uniqa 120 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě nemoci) - nutno sjednat při objednávce tábora!

Příplatek za obsazení: 4lůžkové chatky 2 platícími osobami + 1.800 Kč za chatku 4lůžkové chatky 3 platícími osobami + 500 Kč za chatku (Důvod tohoto příplatku je ten, že majiteli platíme pronájem rozpočítaný na každé lůžko.) V případě, že již chatičky pro 2 osoby budou vyprodané, tak páry můžeme doplnit do čtyřlůžkové chatky samozřejmě bez příplatku.

 

Vzkazník

  • Holky Palaščákovi
  • |

Ahoj holky naše,Darinko,Andrejko,Bižitko a Ditiško.Pěkně si tábor užívejte.Hlavně se bavte!!!A hodně kamarádů!!Zdravi Peťa,Jarda a Lili!!