• Aktuální nabídka

Dětský tábor Protivanov - Cirkus Bavíto

Protivanov -Cirkus Bavíto

  • datum:
  • |
  • cena: od 3 850 Kč

Chatový tábor Protivanov

Termín: 12. - 21.7. 2015 (10 dní) - Cirkus Bavíto
Cena: 3.850 Kč
Hlavní vedoucí: Viktor Kohout ml. a  Viktor Kohout st., několikaletá profesionální praxe na dětských táborech CK BAVI 

Klasický tábory s celotáborovou hrou
Tábor ve velkém stylu s mnoha zaměřeními. Zábava, sport, tanec, naučné programy, turistika, zpívání, turnaje, večerní programy a legrace. Tábory klasické a moderní. Možnost výletů do Westernového světa nebo do Moravského krasu.
Popis: jedná se v naší nabídce o osvědčené atraktivní místo z minulých let, které nás ohromilo svým pěkným přírodním prostředím, ale i rozmanitými možnostmi využití areálu. Dětem se zde líbí a to je i důkaz v tom, že v minulých letech byl vždy tábor rychle vyprodán. Areál rekreačního střediska v Protivanově leží v krásném prostředí Drahanské vrchoviny. Rekreační středisko položené do romantické přírody je složené z hlavní budovy, společenských místností a chatek. V oploceném a v noci plně osvíceném areálu máme rybník (možnost koupání a lodiček), hřiště, stolní tenis, šipky, ruské kuželky, klubovny, bufet a sociální zázemí. Tábor je velmi zachovalý a věříme, že se zde Vašim dětem bude líbit.
Ubytování: 4lůžkové chatky a zděné sruby vybavené peřinou nebo spacákem, polštářem (přesto doporučujeme vlastní povlečení nebo vlastní spacák.) Budova a společné sociální zázemí.
Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně, bufet v režii CK BAVI.
Program: Cirkus Bavíto - celé prostředí interiéru tábora se přemění v jedno velké cirkusové šapitó, kdy každý den bude hostovat v cirkuse jiná národnost se svými zvyky, zábavou, kulturou i sportem a uměním. Tábor plný legrace, zmatků, překvapení, obrácených dnů a dobrodružství . Vhodný pro děti, které mají rády tajemství, hádanky, překvapení a taky hlavně přírodu. Program kromě turnajů a osvědčených her bude rozšířen o činnosti, které děti přivedou do světa fantazie a pomohou dětem ukázat důležité hodnoty dnešního světa. Tábor je vhodný i pro děti, které jedou na tábor prvně. Mimo jiné: Bohatý program - závody, soutěže, diskotéky, táboráky, parodie na TV pořady, výlety, taneční průprava - aerobic, disko, letní kino, sportovní aktivity: koupání, basketbal, floorbal, softbal, kopaná, aerobic apod. Jedná se hlavně o celodenní show v mnoha podobách. Vhodné pro děti, které mají rády legraci a chtějí být její součástí. Pro děti jsou připraveny animační programy, soutěže, oddílové a naučné programy, parodie na TV soutěže, táboráky, diskotéky, výlety, taneční průprava, videoprojekce. Chceme dětem ukázat, že počítač není to hlavní... Jako zpestření programu zveme zajímavé hosty, hasiče a nebude chybět letní kino. I letos bude opět zařazena tzv. AKCE - vyber si a běž. Děti si mohou dopoledne vybrat z několika možností programů dle svého vlastního zájmu (floorbal, fotbal, stolní tenis, korálky, kvízy, vzduchovka, volejbal, výtvarné práce, petanque, baseball, sebeobrana, moderní tance, aerobic apod.)
Cena: 3.850 Kč
V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle, Prostějova a okolí, zajímavý host (hasiči, letečtí modeláři, lanová centra), odměny, pojištění CK, DPH
Příplatky: autobusový výlet 250 Kč - Western City nebo do Moravského krasu (dle zájmu), v ceně vstupenka a doprava - zájemci platí při nástupu. Pro děti, které nemají zájem o autobu-sový výlet, bude výlet pěškobusem za pokladem :-), pojištění Uniqa 180 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!
Slevy: při objednávce s úhradou zálohy do 20.2. 2015 se poskytuje sleva z uhrazené částky 8% (záloha min.1.500 Kč). Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc ještě slevu 150 Kč (tato sleva není časově vázaná).
Poznámka: možnost i individuální dopravy (Olomouc - Prostějov - směr Boskovice - Protivanov - za obcí Protivanov je po cca 500 m po pravé straně rekreační areál. Pro větší skupiny - doprava dohodou!
Příplatky:  pojištění Uniqa 180 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!

Proč na tábor s CK BAVI?
Dětský tábor je dobrý především z toho důvodu, že umožňuje aktivní rekreaci. Správně zvolený a promyšlený program je pro správný tábor nezbytností. Programová náplň pro děti v dnešních trendech na 100%. Dětský tábor = kvalita: Kvalita u našich dětských táborů hraje rozhodující roli. Šetřit v případě dětského tábora se nemusí vůbec vyplatit. Ušetřené finance vás mohou mrzet hned při obdržení prvního dopisu nebo sms vašeho dítěte z tábora. Program - každý tábor má předem připravený a rozplánovaný program. Program je různorodý, aby dětem dával dostatek prostoru na seberealizaci. Táborový program nesmí žádné děti vyřazovat pro jejich menší znalosti nebo schopnosti a nesmí ani nikoho protěžovat. Program tábora dává dětem prostor k soutěživosti, učí je samostatnosti, týmové spolupráci a řadě dalších užitečných vlastností. Hlavní součástí programu je celotáborová hra, jejíž motivace se prolíná celým programem a veškerým táborovým děním. Její motivace a zaměření najdete již v názvu tábora…
Na táboře dítě kromě zážitků z programu má možnost rozvíjet své znalosti a zkušenosti a také se třeba naučí řadu problémů řešit bez rodičů s pomocí vedoucích. Kromě samostatnosti získávají také potřebnou sebedůvěru, odvahu a chuť vyjadřovat svoje názory a řadu dalším vlastností, které mohou využít ve škole i v běžném životě.
Stravování-
n
a táboře je strava zajištěna 5x denně a je zajištěn celodenní pitný režim. Hygienickým předpisům odpovídá také vybavení kuchyně a správné uskladnění potravin. Vedoucí kuchyně sestavuje jídelníček, který je dostatečně pestrý a vyvážený. Naše tábory jsou předem nahlášeny na Krajské hygienické stanici.Pokud nás rodiče upozorní předem na své dítě, které má ze zdravotních důvodů jiné požadavky a některé diety, alergie atd.,  dokážeme  těmto požadavkům přizpůsobit individuální jídelníček. Zdravotní zajištění- Zdraví účastníků tábora i jeho vedoucích leží na srdci každému provozovateli  tábora. Proto je na každém táboře přítomen po celou dobu zdravotník, který prošel příslušným školením a má oprávnění vykonávat funkci zdravotníka na dětských zotavovacích akcích(pracovníci ze zdravotnictví ..). Po celou dobu tábora vede zdravotní dokumentaci, do které zaznamenává případné zdravotní komplikace. Zdravotník také u odjezdu na tábor vybírá léky, které táborníci pravidelně užívají a po táboře předá rodičům veškeré informace o případných zdravotních komplikacích dětí, včetně informace o klíšťatech, které mohou být důležité při případném onemocnění. Zdravotník má také kontakt na nejbližšího dětského lékaře, u kterého je sjednán zdravotní dozor a který pomůže při vážnějších zraněních nebo při závažnějších onemocněních.  Oddílová činnostje na našich táborech důležitá, protože děti tráví ve svých oddílech hodně času. Oddíly jsou rozděleny podle věku a jsou spolu dívky i kluci, ubytovaní samozřejmě zvlášť. Oddílový program je přizpůsoben věku dětí. Nešetříme skrze bezpečnost a pohodu na lidech, takže každý oddíl má 2 oddílové vedoucí. Vedoucí provází svůj oddíl celým dnem od budíčku až po večerku (mimo Celotáborové hry), děti se na něho mohou kdykoliv s důvěrou obrátit, je to jejich kamarád, který si ví vždycky rady s jejich trápeními a nápady. Naši vedoucí jsou ostřílení táborníci a každý z nich má v zásobě nespočet her jak pro případy špatného počasí, kdy se program soustředí v klubovnách, tak pro případy sluníčka, kdy se sportuje, hrají hry na louce, v lese. Naše hry pečlivě vybíráme a snažíme se zaměřit jak na zábavu, tak i na rozvoj intelektu, akční a sportovní stránku her.
Snažíme se pořádat bezproblémový tábor, na kterém se děti, ať už ty menší nebo ty dospívající, cítí dobře a užijí si každý den pobytu. Proto také sestavujeme každoročně co možná nejlepší program a jsme rádi, když s námi táborníci zůstávají  a účastní se našeho tábora každoročně. To je pro nás známka spokojenosti dětí i Vás rodičů a zároveň je to pro nás největší ocenění naší práce. Také nestojíme na místě. I proto bývají naše tábory dětmi velice oblíbené a tím i některé turnusy v březnu vyprodané.

Vzkazník

  • Adélka a Miša Kučerovi
  • |

Ahoj, ahoj, ahoj, poslední náš vzkaz, zítra už to bude osobně. Užijte si to a završte Váš skvělý tábor s plnou parádou. Pobalte si vše, ať doma pak nebrečíte, že Vám něco chybí, hlavně svoje věci. Počasí Vám stále přeje a ještě nějakou dobu to vydrží. Těšíme se na Vás, tak zítra ahoj mamka taťka.

  • Verča Hufová
  • |

Ahoj Verunko a Martínku, posíláme veliký pozdrav od třech malých rošťáků (Gabči, Terezky a Klárky) o víkendu jsme byli v pražské zoo. Jak se nám vrátíte, mrkneme spolu na fotky. Holky vám popovídají :-) Už se na Vás moc těšíme!!!Všichni Applici

  • Martinka Stranyánková
  • |

Ahoj Martinko, zítra už tábor končí, proto užívej posledních slunečných dní na táboře,dobře se bav a zítra se na Tebe těšíme odpoledne v Litovli Tě vyzvedne maminka i se sourozenci. Dávej na sebe pozor a užij si dnešní poslední večer na táboře, pa máma, táta, Ondrášek a Terezka

  • Petra Marešová
  • |

Ahoj Petruško,
tak dnes poslední den. Už se na Tebe moc těšíme. Zítra Tě počkám u autobusu. Pepíček se už nemůže dočkat. Tak si
ještě užívej a zítra čau. Pusu posílá mamka, taťka, Tom, Pepíček a Bobina.

  • ZBYŇA KASAL
  • |

Zbyňulko, tak to máte skoro za sebou....Na fotkách je vidět, že jste zažili zase spoustu srandy, ty se máš....Viděla jsem, že čepice je na světě, tak super. No, my chystáme domeček na tu opravu. Taťka včera narazil na maxi vosí hnízdo ve stromě na fasádě, dostali jsme oba žihadlo a večer ho spálil. No, to byl oheň....Rostík je hodný a pozdravuje tě, teď je u babi Gajdy na chatě. Zítra tě spolu vyzvedneme a hurá do aquáče....Už se na tebe všichni mooooc těšíme. Užij si závěrečnou párty. Mamka a spol.

  • Hlášení z tábora
  • |

Vážení rodičové a přátelé našeho turnusu
Omlouváme se za zpoždění, ale času málo sednout k počítači:-)Včera se hrála nová hra lupiči a honiči, také šifra mistra Leonarda v cirkusovém pojetí. Také bojovka "Jak vycvičit draka" a večer bylo letní kino. V neděli hned ráno byl sanitární den-úklid tábora, maringotek a převleků. Následovalo koupání v rybníku a odpoledne velká olympiáda. Byl slavnostní ceremoniál..návštěva bohyně sportu a sliby závodníků i rozhodčích. Večer byl olympijský oheň s programem a noční hra, kde měly děti poznat pod tajemnými postavami své vedoucí. Nálada dobrá, děti se baví a po stránce sportovní je nenechte usnout, jelikož blbej kotoul dnes dokáže každý 4.:-(. Dnes nás čeká utkání mezí oddíly v zábavných štafetách, Amazoning rais a karneval v Riu Berousek. Když to zhodnotím na plus a mínus. + děti se rozhodně nenudily, byly akční a nálada super. Spousta hostů- kejklíři, zoo.. - -- mínus : zavlečena střevní viróza, kdy v mnoha případech v tzv. jednodenní akci se některé děti ocitly v situaci u zdravotnice. Prakticky se takto ocitlo asi 20 dětí. Dále mobily, kdy neustále někdo volá a ruší naši iluzi o fantazii, To ovšem není náš problém. 3 děti již jsou doma a mohly v poho dojít do cíle. No co už.. Počasí nám přeje a tábor dopadne dobře. Mějte se pěkně a díky za vzkazy , které tiskneme na nástěnku. Viktor Kohout st.

  • Klárka Martinková
  • |

Ahoj Klárinko! Právě jsem dovařila meruňkovou marmeládu, tak ještě před usnutím rychle píšu poslední vzkaz na letošní tábor - užij si co nejlíp závěrečný den i noc:-) a zítra se moc a moc a moc těšíme na ten uragán, který s tebou přiletí:-) ! Tady už kromě mě všichni spí, ale určitě tě pozdravují ze sna:-). Zdravíme i Karolínku, posílám ti velikou pusu, mamka, taťka, Anička s Aresem a Ondra

  • Petr Fiala
  • |

Peti, fotky máte nádherný. Moc ti to na nich sluší :-). Jinak jsem si všimla, že máš zavázané koleno? Copak si asi dělal? Jinak zítra máte poslední den i noc, tak si to užij a moc se na tebe už těším. Ale vím, že mě to za chvíli přejde :-):-),,pa mamka

  • Libor Jančík
  • |

Ahoj Libas,posíláme pozdravy !!! fotky super,počasí vám vyšlo a zábava byla taky,co? tak přeju fajn poslední táborový den,měj se a dáme si vědět ! Libor Verča a Johanna

  • Tola a Berťa Maierovi
  • |

Ahoj kluci, už se na Vás těšíme, čeká Vás poslední den a noc. Tak si to ještě užijte. Na autobus v Olomouci bude čekat Ája s babičkou a dědou, mamka přiběhne z práce na poslední chvíli. Ahoj táta.