• Aktuální nabídka

Dětský tábor Kosov u Zábřeha na Moravě - Teenager I. - Vysoká tábornická - Honba za titulem

Teenager I.

  • datum:
  • |
  • cena: od 3 950 Kč

Teenager I. - Vysoká tábornická - Honba za titulem

Zatím je tábor plně rezervován. Můžeme Vám nabídnout místo v náhradnících a v případě, že někdo nepotvrdí rezervaci, tak se ozveme. 

Termín: 2.- 11.7. 2015 (10 dní)
Cena: 3.950 Kč
Věk: 10 - 15 let
Hlavní vedoucí: Viktor Kohout ml., několikaletá profesionální praxe na dětských táborech CK BAVI 

 Popis: jedná se o vyhledávané táborové středisko asi 7 km za Zábřehem na Moravě. Areál je v dobrém stavu a se super zázemím i pro špatné počasí. Má vlastní budovu se sály a klubovnou, chatky, hřiště na volejbal, fotbal, stolní tenis. Má vlastní krytý bazén, kulečník, šprtec, šipky a jiné. Je obklopen krásnou přírodou s možností výletů do okolí. Jedna z priorit tohoto zařízení je vlastní kulturní dům přímo v areálu.
Ubytování: 4lůžkové chatky s elektřinou, vybavené peřinami nebo spacákem a povlečením.
Budova a společné sociální zařízení.
Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně.
V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle a okolí, využití krytého bazénu, odměny pro děti, pojištění CK, DPH, programoví hosté a zdravotní dozor.
Příplatky: pojištění Uniqa 180 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!
Slevy: při objednávce s úhradou zálohy do 20.2. 2015 se poskytuje sleva z uhrazené částky 8% (záloha min.1.500 Kč). Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc ještě slevu 150 Kč (tato sleva není časově vázaná)
Poznámka: možnost i individuální dopravy
- vlakem do Zábřehu, přestoupit na bus směr Hoštejn a vystoupit na zastávce Kosov
- autem směr ze Zábřehu na Moravě na Hoštejn, Kosov se nachází asi 10 min. cestymezi těmito obcemi. Tábor je po levé straně.
Hromadná doprava zajištěna z Olomouce, Litovle, Mohelnice.
Program: i přesto, že tábor s našim názvem “Teenager“ začali používat i jiné organizace, nás uklidňuje to, že jsme byli první v našem kraji a tudíž původní a originální. Věříme tedy, že ve šlépějích začátků i letošní 21. rok potvrdí dobrou reputaci našich táborů. Celotáborové zaměření si tentokrát originálně nazveme "Univerzita pro teenagery", kde budou zkoušky, získávání kreditů a na konci možná "vysokoškolský" diplom. Tábor plný zábavy, soutěží, legrace, parodie na nejen TV pořady. Speciální efekty a technické zázemí . V programu nebudou chybět turnaje, noční hry, koupání, sportování, diskotéky, táborák, kino a jiná překvapení. O tábor se bude starat oblíbená parta Malého Ó Viktora Kohouta jr. s dalšími ostřílenými táborníky.

Možné příplatky:
            - pojištění Uniqa 180 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!


Proč na tábor s CK BAVI?
Dětský tábor je dobrý především z toho důvodu, že umožňuje aktivní rekreaci. Správně zvolený a promyšlený program je pro správný tábor nezbytností. Programová náplň pro děti v dnešních trendech na 100%.Dětský tábor = kvalita: Kvalita u našich dětských táborů hraje rozhodující roli. Šetřit v případě dětského tábora se nemusí vůbec vyplatit. Ušetřené finance vás mohou mrzet hned při obdržení prvního dopisu nebo sms vašeho dítěte z tábora. Program - každý tábor má předem připravený a rozplánovaný program. Program je různorodý, aby dětem dával dostatek prostoru na seberealizaci. Táborový program nesmí žádné děti vyřazovat pro jejich menší znalosti nebo schopnosti a nesmí ani nikoho protěžovat. Program tábora dává dětem prostor k soutěživosti, učí je samostatnosti, týmové spolupráci a řadě dalších užitečných vlastností. Hlavní součástí programu je celotáborová hra, jejíž motivace se prolíná celým programem a veškerým táborovým děním. Její motivace a zaměření najdete již v názvu tábora…
Na táboře dítě kromě zážitků z programu má možnost rozvíjet své znalosti a zkušenosti a také se třeba naučí řadu problémů řešit bez rodičů s pomocí vedoucích. Kromě samostatnosti získávají také potřebnou sebedůvěru, odvahu a chuť vyjadřovat svoje názory a řadu dalším vlastností, které mohou využít ve škole i v běžném životě.
Stravování-
na táboře je strava zajištěna 5x denně a je zajištěn celodenní pitný režim. Hygienickým předpisům odpovídá také vybavení kuchyně a potraviny jsou správně uskladněny. Vedoucí kuchyně sestavuje jídelníček, který je dostatečně pestrý a vyvážený. Naše tábory jsou předem nahlášeny na Krajské hygienické stanici.
Pokud nás rodiče upozorní předem na své dítě, které má ze zdravotních důvodů jiné požadavky a některé diety, alergie atd.,  dokážeme  těmto požadavkům přizpůsobit individuální jídelníček. Zdravotní zajištění- Zdraví účastníků tábora i jeho vedoucích leží na srdci každému provozovateli  tábora. Proto je na každém táboře přítomen po celou dobu zdravotník, který prošel příslušným školením a má oprávnění vykonávat funkci zdravotníka na dětských zotavovacích akcích(pracovníci ze zdravotnictví ..). Po celou dobu tábora vede zdravotní dokumentaci, do které zaznamenává případné zdravotní komplikace. Zdravotník také u odjezdu na tábor vybírá léky, které táborníci pravidelně užívají a po táboře předá rodičům veškeré informace o případných zdravotních komplikacích dětí, včetně informace o klíšťatech, které mohou být důležité při případném onemocnění. Zdravotník má také kontakt na nejbližšího dětského lékaře, u kterého je sjednán zdravotní dozor a který pomůže při vážnějších zraněních nebo při závažnějších onemocněních. Oddílová činnost je na našich táborech důležitá, protože děti tráví ve svých oddílech hodně času. Oddíly jsou rozděleny podle věku a jsou spolu dívky i kluci, ubytovaní samozřejmě zvlášť. Oddílový program přizpůsoben věku dětí. Nešetříme skrze bezpečnost a pohodu na lidech, takže každý oddíl má 2 oddílové vedoucí. Vedoucí provází svůj oddíl celým dnem od budíčku až po večerku (mimo Celotáborové hry) děti se na něho mohou kdykoliv s důvěrou obrátit, je to jejich kamarád, který si ví vždycky rady s jejich trápeními a nápady. Naši vedoucí jsou ostřílení táborníci a každý z nich má v zásobě nespočet her jak pro případy špatného počasí, kdy se program soustředí v klubovnách, tak pro případy sluníčka, kdy se sportuje, hrají hry na louce, v lese. Naše hry pečlivě vybíráme a snažíme se zaměřit jak na zábavu, tak i na rozvoj intelektu, akční a sportovní stránku her.
Snažíme se pořádat bezproblémový tábor, na kterém se děti, ať už ty menší nebo ty dospívající, cítí dobře a užijí si každý den pobytu. Proto také sestavujeme každoročně co možná nejlepší program a jsme rádi, když s námi táborníci zůstávají  a účastní se našeho tábora každoročně. To je pro nás známka spokojenosti dětí i Vás rodičů a zároveň je to pro nás největší ocenění naší práce. Také nestojíme na místě. I proto bývají naše tábory dětmi velice oblíbené a tím i některé turnusy v březnu vyprodané

 

Vzkazník

  • Lukáš Vybíral
  • |

Ahoj Luke, konečně jsme tě našli na fotkách, už jsme mysleli, že se nám schováváš. O víkendu jsme byli v Javoříčku, máme tě pozdravovat a taky od Páji a Aldy. Užívej si tábora a v sobotu se na tebe těšíme, máme tě rádi, mamka a tata.

  • Kája Poledníková
  • |

Čau Kajoši,na fotkách vidím že se dobře bavíte,to je dobře.Už jsme se pustili do toho malování takže jak přijedeš bude hotovo. Vyhodila jsem dva pytle věcí,to budeš čučet.Tak si hezky dál užívej a pozdravuj holky.Čau čau mamuša

  • Jirka a Lukáš Vojáčkovi
  • |

Ahoj Luky a Jiři, už se Vám to krátí. Ale máte to tam bezva, jenom kdyby jste byli více na fotkách. Jak vidíme,tak nejvíce fotek mají vedoucí. Myslím, že rodiče jsou zvědaví na své děti jak se mají a co dělají. No asi se rádi fotí!
Pěkně si užívejte a už se moc těšíme pa mamka, taťka a Lucinka☺

  • Jirka Neplech
  • |

ahoj Jury docela ti to utika za chvilkubudes doma na wifine ;)
pořádně si užívej každý den až přijedeš budě zavařovat okurky :) pozdravuj holky a Fildu
pozdravuje te strejda Mirek a Babí pa mamka

  • Klárka Ludvíková
  • |

Ahoj Klárinko,moc nám chybíš. Dneska jsme stříhali ovečky, tak jsou takové malé a holé :-) Jak se vrátíš, tak je ani nepoznáš. Dnes měl Kuba havárku na kole, boural... Nemá nic zlomeného, ale je pěkně odřenej, takže z koupání už asi moc nebude. Však uvidíš. Moc si to užívej, polovinu již máš za sebou. Těšíme se a posíláme pusiny. Mamka, taťka a Kuba

  • Veronika Fikarová
  • |

Ahoj Verunko! Tak už se Vám to krátí a my se na tebe už moc těšíme! Pokud bude v neděli teplo tak určitě zajedem spolu na koupák, jo? :-) Zítra se snad už ochladí a bude nám všem líp a hlavně vám! Měj se super, zdraví, máma, táta, Míša a Mařenka.

  • Luke H.
  • |

Ahojky,mám radost,že se ti tam líbí a nemáš čas psát.Lucka napsala něco podobného,tak taky se má fajn.Fotky jsou super,užívej si to!Bud rád,že nemusíš jezdit denně busem-hrůza!Táta se šel zahřát na trenink,nechápu,jak tam může vydržet.Na Jadranu to žije,tak možná zajdem.Měj se,paa.m+t+S+BOB

  • Peťa a Pája Kleiblovi
  • |

Ahoj, kluci. Konečně Pavlík vystoupil z anonymity a je z toho opravdu hezká fotka s Fildou. Mějte se, snad se Vám trošku ochladí, všichni pozdravujeme :-)

  • Kája Mánková
  • |

ČAU kÁJI!
Moc tě zdravíme,prohlížíme fotky,líbí se nám jak se bavíte.Tak si to ještě užij,co nevidět pojedete domů.Pa! babička a děda

  • Annie a Daniel Seilerovi
  • |

Ahoj Anuško a Dádo, opět si prohlížím fotky a koukám, že si to i v tom vedru užíváte a máte nabitý program a Danda i se zraněnou nohou, tak to asi nebylo tak dramatické:). V Brně je strašné vedro. Užívejte a hlavně ve zdraví! Posílám pusiny mamka.