• Aktuální nabídka

Dětský tábor Kosov u Zábřeha na Moravě - Teenager I. - Vysoká tábornická - Honba za titulem

Teenager I.

  • datum:
  • |
  • cena: od 3 950 Kč

Teenager I. - Vysoká tábornická - Honba za titulem

Zatím je tábor plně rezervován. Můžeme Vám nabídnout místo v náhradnících a v případě, že někdo nepotvrdí rezervaci, tak se ozveme. 

Termín: 2.- 11.7. 2015 (10 dní)
Cena: 3.950 Kč
Věk: 10 - 15 let
Hlavní vedoucí: Viktor Kohout ml., několikaletá profesionální praxe na dětských táborech CK BAVI 

 Popis: jedná se o vyhledávané táborové středisko asi 7 km za Zábřehem na Moravě. Areál je v dobrém stavu a se super zázemím i pro špatné počasí. Má vlastní budovu se sály a klubovnou, chatky, hřiště na volejbal, fotbal, stolní tenis. Má vlastní krytý bazén, kulečník, šprtec, šipky a jiné. Je obklopen krásnou přírodou s možností výletů do okolí. Jedna z priorit tohoto zařízení je vlastní kulturní dům přímo v areálu.
Ubytování: 4lůžkové chatky s elektřinou, vybavené peřinami nebo spacákem a povlečením.
Budova a společné sociální zařízení.
Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně.
V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, balíček na cestu, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle a okolí, využití krytého bazénu, odměny pro děti, pojištění CK, DPH, programoví hosté a zdravotní dozor.
Příplatky: pojištění Uniqa 180 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!
Slevy: při objednávce s úhradou zálohy do 20.2. 2015 se poskytuje sleva z uhrazené částky 8% (záloha min.1.500 Kč). Při objednávce jednoho dítěte na více turnusů z nabídky táborů CK BAVI poskytujeme u druhého turnusu navíc ještě slevu 150 Kč (tato sleva není časově vázaná)
Poznámka: možnost i individuální dopravy
- vlakem do Zábřehu, přestoupit na bus směr Hoštejn a vystoupit na zastávce Kosov
- autem směr ze Zábřehu na Moravě na Hoštejn, Kosov se nachází asi 10 min. cestymezi těmito obcemi. Tábor je po levé straně.
Hromadná doprava zajištěna z Olomouce, Litovle, Mohelnice.
Program: i přesto, že tábor s našim názvem “Teenager“ začali používat i jiné organizace, nás uklidňuje to, že jsme byli první v našem kraji a tudíž původní a originální. Věříme tedy, že ve šlépějích začátků i letošní 21. rok potvrdí dobrou reputaci našich táborů. Celotáborové zaměření si tentokrát originálně nazveme "Univerzita pro teenagery", kde budou zkoušky, získávání kreditů a na konci možná "vysokoškolský" diplom. Tábor plný zábavy, soutěží, legrace, parodie na nejen TV pořady. Speciální efekty a technické zázemí . V programu nebudou chybět turnaje, noční hry, koupání, sportování, diskotéky, táborák, kino a jiná překvapení. O tábor se bude starat oblíbená parta Malého Ó Viktora Kohouta jr. s dalšími ostřílenými táborníky.

Možné příplatky:
            - pojištění Uniqa 180 Kč - úrazové, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!


Proč na tábor s CK BAVI?
Dětský tábor je dobrý především z toho důvodu, že umožňuje aktivní rekreaci. Správně zvolený a promyšlený program je pro správný tábor nezbytností. Programová náplň pro děti v dnešních trendech na 100%.Dětský tábor = kvalita: Kvalita u našich dětských táborů hraje rozhodující roli. Šetřit v případě dětského tábora se nemusí vůbec vyplatit. Ušetřené finance vás mohou mrzet hned při obdržení prvního dopisu nebo sms vašeho dítěte z tábora. Program - každý tábor má předem připravený a rozplánovaný program. Program je různorodý, aby dětem dával dostatek prostoru na seberealizaci. Táborový program nesmí žádné děti vyřazovat pro jejich menší znalosti nebo schopnosti a nesmí ani nikoho protěžovat. Program tábora dává dětem prostor k soutěživosti, učí je samostatnosti, týmové spolupráci a řadě dalších užitečných vlastností. Hlavní součástí programu je celotáborová hra, jejíž motivace se prolíná celým programem a veškerým táborovým děním. Její motivace a zaměření najdete již v názvu tábora…
Na táboře dítě kromě zážitků z programu má možnost rozvíjet své znalosti a zkušenosti a také se třeba naučí řadu problémů řešit bez rodičů s pomocí vedoucích. Kromě samostatnosti získávají také potřebnou sebedůvěru, odvahu a chuť vyjadřovat svoje názory a řadu dalším vlastností, které mohou využít ve škole i v běžném životě.
Stravování-
na táboře je strava zajištěna 5x denně a je zajištěn celodenní pitný režim. Hygienickým předpisům odpovídá také vybavení kuchyně a potraviny jsou správně uskladněny. Vedoucí kuchyně sestavuje jídelníček, který je dostatečně pestrý a vyvážený. Naše tábory jsou předem nahlášeny na Krajské hygienické stanici.
Pokud nás rodiče upozorní předem na své dítě, které má ze zdravotních důvodů jiné požadavky a některé diety, alergie atd.,  dokážeme  těmto požadavkům přizpůsobit individuální jídelníček. Zdravotní zajištění- Zdraví účastníků tábora i jeho vedoucích leží na srdci každému provozovateli  tábora. Proto je na každém táboře přítomen po celou dobu zdravotník, který prošel příslušným školením a má oprávnění vykonávat funkci zdravotníka na dětských zotavovacích akcích(pracovníci ze zdravotnictví ..). Po celou dobu tábora vede zdravotní dokumentaci, do které zaznamenává případné zdravotní komplikace. Zdravotník také u odjezdu na tábor vybírá léky, které táborníci pravidelně užívají a po táboře předá rodičům veškeré informace o případných zdravotních komplikacích dětí, včetně informace o klíšťatech, které mohou být důležité při případném onemocnění. Zdravotník má také kontakt na nejbližšího dětského lékaře, u kterého je sjednán zdravotní dozor a který pomůže při vážnějších zraněních nebo při závažnějších onemocněních. Oddílová činnost je na našich táborech důležitá, protože děti tráví ve svých oddílech hodně času. Oddíly jsou rozděleny podle věku a jsou spolu dívky i kluci, ubytovaní samozřejmě zvlášť. Oddílový program přizpůsoben věku dětí. Nešetříme skrze bezpečnost a pohodu na lidech, takže každý oddíl má 2 oddílové vedoucí. Vedoucí provází svůj oddíl celým dnem od budíčku až po večerku (mimo Celotáborové hry) děti se na něho mohou kdykoliv s důvěrou obrátit, je to jejich kamarád, který si ví vždycky rady s jejich trápeními a nápady. Naši vedoucí jsou ostřílení táborníci a každý z nich má v zásobě nespočet her jak pro případy špatného počasí, kdy se program soustředí v klubovnách, tak pro případy sluníčka, kdy se sportuje, hrají hry na louce, v lese. Naše hry pečlivě vybíráme a snažíme se zaměřit jak na zábavu, tak i na rozvoj intelektu, akční a sportovní stránku her.
Snažíme se pořádat bezproblémový tábor, na kterém se děti, ať už ty menší nebo ty dospívající, cítí dobře a užijí si každý den pobytu. Proto také sestavujeme každoročně co možná nejlepší program a jsme rádi, když s námi táborníci zůstávají  a účastní se našeho tábora každoročně. To je pro nás známka spokojenosti dětí i Vás rodičů a zároveň je to pro nás největší ocenění naší práce. Také nestojíme na místě. I proto bývají naše tábory dětmi velice oblíbené a tím i některé turnusy v březnu vyprodané

 

Vzkazník

  • Eliška Podhorná
  • |

Ahoj Eliško. Dnes jsme se dívaly na fotky s Libuškou. Našla tě ještě na dalších dvou. Sedláčci si užívali příjemné vlnky od tornáda a na Káťu mával sám papež. Už se na tebe těšíme. maminka

  • Eliška Petrová
  • |

Ahoj Eli, moc se na tebe všichni těšíme a doufám, že i ty na nás? Co ? Uběhlo to jak voda a zítra jedete domů. Věřím, že se Ti tam opět moc líbilo a budeš mít o čem povídat. Užij si poslední den a noc . Zítra pro tebe s Alenkou přijedeme do Litovle. Měj se krásně. Pá mamka.

  • Lukáš Lollek
  • |

Ahoj Luky,
posíláme pozdrav do Kosova Tobě i všem Tvým novým kamarádům a kamarádkám. Zdraví babi a děda.

  • Juli Bendová
  • |

Ahoj Juli,posílám pozdrav z Mohelnice. Dnešní den si pořádně užijte a zítra nám už budeš všechno vyprávět :-) Pa pa mamka a všichni

  • Lukáš Lollek
  • |

Ahoj Luky, každý den na Tebe myslíme a chodíme na táborové stránky a prohlížíme si fotky a čteme táborové hlášení. Jsme překvapení, co všechno jste už zvládli. Na fotkách vypadáš spokojeně :-) Jsme rádi, že si to užíváš. Lucince se po Tobě moc stýská a tak Tě aspoň vidí (a občas se dost baví :-) ). Martínek Tě také pozná a směje se na Tebe. Všichni Tě moc pozdravujeme a těšíme se na zítra, na Tebe a Tvoje zážitky, které nám budeš jistě všechny vypravovat :-). Ahoj mamka, Luba, Lucinka a Martínek

  • Jitka Vesela
  • |

Ahojky Miso, uzij si posledni den na tabore. Uz se na tebe moc tesim. Pristi tyden zacnou velke pripravy na nasi dovolenou. Babicka uz ma skoro zabaleno a jen ceka na datum odjezdu. Posilam pusu, pa.

  • Annie a Daniel Seilerovi
  • |

Ahoj Anuško a Dádo, užijte si ve zdraví poslední den! Doufám, že noc nakonec dopadla dobře:). Posílám pusiny. Mamka

  • Jirka Neplech
  • |

Ahoj Jury tak si to zvládl dnes ještě poslední den a zitra už tě budeme čekat tak si to pořádně užij pa mamka a Lili

  • David Gronych
  • |

Ahoj brácho, užij si poslední den tábora, moc se těším, až se zítra vrátíš, Adámek

  • Terezka a Bára Zlámalová
  • |

Ahoj holky! Tak se taky dostávám k tomu, abychom vás pozdravili na vašich táborových cestách. Dneska jsme vyprovodili Madlu na nádraží a vydala se domů , po vlastní ose, vlakem Zítra už má něco doma a pak taky pojede na tábor, nějaký vodácký. Taky nás navštívila Anča s Matim, ti odjížděli předevčírem, v úterý. A dneska už by měli být zase ve Francii. Takže všichni cestují o sto šest. My jsme tady měli v sobotu myslivecké odpoledne, tam jsem byl s Madlou a pak v neděli jsme byli na Kohoutovi. Tam jsme byli i s Ančou ,Matim a babičkou. Ale tentokrát jsme moc dlouhu nevydrželi, protože pak už loděničtí chtěli jet domů. A protože akce stíhá akci, tak v sobotu tady taky máme hasičské závody. Tam u vás letos byl zase závod děcek, tak jak jste to kdysi prováděly i vy. To byly ale vlastně jenom skoro samé Zlámalové. Myslím, že vás tam bylo všech pět v tom hasičském týmu. A těch diplomů. Doufám, že bouřku jste přečkali beze strachu, tady byla jenom malinko a ani moc nepršelo. Až včera ještě trochu sprchlo, ale nic moc. Tak se tam mějte, už vám to vlastně končí, tak hezký konec tábora a třeba se časem uvidíme. Tak ahoj a dobrou zábavu na závěrečném večeru, který jistě budete pořádat. Ahóóóój, babička a děda karlákoví.