• Aktuální nabídka

Chatový tábor Kosov u Zábřeha na Moravě - Teenager I. - Kdo přežije!

Kosov: Teenager I. - Kdo přežije!

  • datum:
  • |
  • cena: od 5 990 Kč

Termín: 10.7.-19.7. 2023 (10 dní)  Cena: 5990 Kč věk: 12-16 let


Hlavní vedoucí: Viktor Kohout jn.  - 16 let zkušeností s dětskými tábory

Program: Nejlepší, nejdrsnější a nejakčnější celotáborovka se vrací do Kosova! Po vzoru televizní reality-show se obracíme na všechny teenagery, kteří mají rádi dobrodružství, pikantní challenge a ty nejvychytanější hry. Dokázali jste si někdy představit, jaké to je skončit na opuštěném ostrově? Na ostrově, kde platí zvláštní pravidla a kde vás čeká první obrovský životní souboj se zajímavými osobnostmi o imunitu a o závěrečné poklady, které schovává tuto představu naplníme! Jestli jsi na tohle dobrodružství připraven, tak přišla tvoje chvíle. Čeká na tebe skvělá banda vedoucích Vikyho jn., deset dní v oblíbeném areálu, nový přátelé, večerní party, bazén, ale hlavně ten nejpromakanější program plný challengí, her a soutěží, na které nikdy nezapomeneš!

Chatový tábor Kosov u Zábřeha na Moravě

Popis: jedná se o vyhledávané táborové středisko asi 7 km za Zábřehem na Moravě. Areál má výhodu super zázemím i pro špatné počasí. Má vlastní budovu se sály, klubovny, chatky, hřiště na volejbal, fotbal, stolní tenis, šipky, hřiště na plážový volejbal, vlastní krytý bazén, kulečník, pískoviště a jiné. Je obklopen krásnou přírodou s možností výletů do okolí. Jedna z priorit tohoto zařízení je vlastní kulturní dům přímo v areálu.

Stravování: plná penze s pitným režimem - domácí strava 5x denně.

Ubytování: 4lůžkové chatky s elektřinou, vybavené peřinami nebo spacákem a povlečením.( možné si vzít i vlastní) Budova a společné sociální zařízení(dámské po rekonstrukci).

V ceně: 9x nocleh, 10x strava s pitným režimem, programové zajištění, doprava z Olomouce, Litovle a okolí, využití krytého bazénu, odměny pro děti, pojištění CK, DPH, programoví hosté a zdravotní dozor. Hromadná doprava z Olomouce, Litovle, Mohelnice.

Poznámka: možnost i individuální dopravy

- vlakem do Zábřehu, přestoupit na bus směr Hoštejn a vystoupit na zastávce Kosov

- autem směr ze Zábřehu na Moravě na Hoštejn, Kosov se nachází asi 10 min. cesty mezi těmito obcemi. Tábor je po levé straně.

Pojištění: 200 Kč / 10denní turnus. Jedná se o pojištění proti stornu - Uniqa - trvalé následky úrazu, zavazadel a storna (v případě, že dítě nenastoupí kvůli nemoci na tábor) - nutno sjednat při objednávce tábora!

Vzkazník

  • Sára Satarová
  • |

Moje milovaná Sáruš, přeju ti krásný první den na táboře! Budu se snažit ti sem co nejvíce psát, ale jestli na to někdy zapomenu, tak se omlouvám. Doufám, že si to tam pořádně užiješ a musíš všem ukázat, že to umíš pořádně rozjet na parketě. Nedělej tam nějaký velký blbosti aby jsi zase nerozbila postel hahaha. No nic, ozvu se zase jindy, ale ty si to tam mocmoc užij. Už se těším až se uvidíme.
Miluju tě, Laura