• HEROLTICE: TOVÁRNA NA ČOKOLÁDU

    WhatsApp Image 2021-07-29 at 18.39___.51___.jpeg

    Kdo by neměl rád čokoládu? Nebo jakékoliv další cukrovinky? Co takhle získat zlatý kupón a jít prozkoumat továrnu na čokoládu s Jíťou a jejím zkušeným týmem umpalumpů? Toto léto tě čeká opravdu sladké dobrodružství plné zajímavých, osvědčených i nových her, soutěží a zábavného doprovodného programu. Možná i zjistíš, jaké to je, koupat se v čokoládě. Rozhoduj se rychle, kupony ubývají. Vydej se na cestu, poznej nové přátelé a dobře se bav. Jíťa a umpalumpové se na Tebe těší.

  • KOSOV: TEEN II. - ŘÍŠE FANTAZIE

    IMG_4064.jpeg

    Po všech složitých výzvách z minulých let si asi říkáte, že už vás ničím nemůžeme překvapit! Tentokrát tedy budete tým Vikyho vedoucích překvapovat VY! -vydáme se totiž cestou neznámou, kde fantazie nezná hranic a sny a přání se stávají skutečností. Nepopsané stránky knihy fantazie čekají na svého pána, který bude mít moc ovlivňovat celé dění příběhu!

  • KOSOV - TÁBOR V MODERNÍM STYLU

    IMG-20230826-WA0004.jpg

    Kdo nebyl na táboře v moderním stylu, jako by nebyl na táboře. Akční, zábavné a hlavně spravedlivé hry s Davidem a jeho týmem nejlepších vedoucích, čekají právě na tebe! Jako na všech táborech nebude chybět bohatý program - soutěže, závody, diskotéky, táboráky, parodie na TV pořady, výlety, tance všeho druhu, stínohry, letní kino…

  • TÁBOR PRO RODIČE S DĚTMI

    IMG_1780.jpeg

    Velmi oblíbená aktivní rekreace pro nejen rodiče s dětmi: Chcete se na chviličku vrátit do dětských let? Nebo si nejste jistí, zda je vaše dítě již připravené jet na tábor úplně samo? Tak tento tábor je přímo pro Vás!

stránka: 1 2

Dětské tábory a tábory pro rodiče s dětmi

Podívejte se na širokou nabídku našich dětských táborů a táborů pro rodiče s dětmi. Naše stránky Vám nabízí veškeré informace o našich táborech, můžete tábor online objednat a pomocí vzkazníku zasílat přímo na tábory své vzkazy. 

Těšíme se na Vaši návštěvu a účast.